Simpatizantët e Partisë Demokratike lëvizin me automjete në Lezhë, duke brohoritur dhe xhiruqar gomat në rrugët e qytetit.

Në makinën e bardhë tip “BMW”, dëshmitarë okular që sollën këto video në Top Channel, thonë se ka brenda edhe fëmijë.

Top Channel