Të gjithë jemi në pritje të një Shqipërie që duam ta shohim siç e meriton. Jemi një nga vendet ku kemi gjithçka. Detin dhe diellin, malin ngjitur me detin, luginat e lumenjtë, kodrat e fushat. Blegtorinë dhe bujqësinë. Pse duhet ta ndiqni këtë udhë? Cilat janë pikëndalesat që duhet të bëni? Apo të njihni banorët dhe mikpritjen në këtë fshat që i gjen të gjitha?

Do të shohim anijen e parë turistike dhe të parën e peshkimit, prodhuar në Shqipëri. Por ku duhet të hamë? Sa e vështirë është jeta e një peshkatari? Pse duhet të shkojmë dhe ç’duhet të kuptojmë?

Shqipëria është një vend magjik, ku një tjetër rrugë turistike veç nga toka do të jetë dhe nga deti.

Jemi në pritje të porteve turistike. Të gjithë jemi në pritje të një ngjarje të madhe ku bregdeti pritet të mbushet plot me kantiere nga Velipoja në Sarandë. Punonjës për kantiere, ekonomi. Si do të kthehet Vlora? Ky qytet turistik ku Ilnisa Agolli e nis nga triporti dhe e mbyll në fshatin mbi kodër lart 📍 Radhimë. Shiheni dhe përjetojeni. Çudi, se si të kthehet besimi këtu.

Top Channel