Kandidatët e PS në Durrës: Me Ramën kryeministër kemi punë dhe shërbime më të mira

20/04/2021 19:24

Kandidatet e Partisë Socialiste te qarkut Durrës zhvilluan takimin e radhës me banore te njësisë administrative te Sukthit.

Duke i falenderuar per praninë dhe entuziazmin e tyre, kandidati Jurgis Cyrbja tha se arsyeja se pse duhet te votojmë PS dhe Edi Ramen ne 25 prill, është se me Ramen kryeministër kemi pune dhe shërbime me te mira.

Kryetarja e bashkise Durres, Emiriana Sako tha se vetëm ne njesine administrative te Sukthit kemi ne proces rindërtimi 4 shkolla te reja, ndërsa familjet kane përfituar bonusin e qirasë dhe grantet e rindërtimit.

Top Channel