Nga zhgënjimi në gëzim dhe gjithçka në mes, secila nga këto foto tregojnë një histori të vërtet amerikane.

FOTO GALERI
1/22
Fotoja e parë selfie. Në vitin 1939, më shumë se 120 vjet pas fotografisë së parë, Robert Cornelius vendosi një kamerë në pjesën e prapme të saj dhe bëri atë që besohet të jetë vetë portreti i parë fotografik ndonjëherë. Çfarë është befasuese është se sa kohë duhej që dikush më pas të bënte "selfie-n" e parë.

Top Channel