Nusja dhe dhëndri u shpëtuan nga helikopteri për të shkuar në kohën e duhur në meshën në kishë sepse ura që i çonte në qytetin Port Macquarie ishte mbuluar nga uji.

Shirat e vazhdueshëm kanë bërë që lumenjtë të dalin nga shtrati në Australi, një katastrofë shekullore për juglindjen e vendit, që solli evakuimin e mijëra vetëve.

(Foto në mediat sociale e Amanda Hibbard, 20.03)

Top Channel