Kur kanë mbetur edhe pak orë nga shpallja e listës zyrtare të PS-së mësohen ndryshimet e mundësve për qarkun e Lezhës.

Gazetari Top Channel,  Muhamed Veliu duke iu referuar burimeve nga PS raporton se nga lista aktuale e deputetëve nuk do të rikandidohen Gjetan Gjetani dhe Ardiana Jaku.

Rinkonfirmohet drejtuesja politike e qarkut,  Lindita Nikolla.

Ndërsa prurjet e reja në listë të mësuara deri më tani janë Eduard Ndreca, krytari i Qarkut Lezhë, dhe kryetar i PS-së Lezhë.

Shpresa Marnoj, drejtoresha e ISHP Lacç është një tjetër emër që pritet të hyjë në skudrën garuese të 25 Prillit.

 

Top Channel