TCH në lagjen shqiptare të Londrës/ S’respektohet karantina, zona është prekur nga mutacioni i Covid

03/02/2021 20:00

Autoritetet britanike në disa zona po bëjnë testimin urgjent të komunitetit duke shkuar derë më derë për të gjurmuar personat që mund të jenë të infektuar me variacionin jugafrikan të covidit!

Një nga tre zonat e Londrës është ajo e Haringejit ku ka një përqendrim të madh të komunitetit shqiptar! Gazetari i Top-Channel në Londër Arben Manaj  ishte sot në atë zonë dhe për arsye sigurie pa dalë nga makina na sjell atmosferën në rrugët e kësaj zone të Londrës për të parë nëse banorët respektojnë udhëzimin e qeverisë që të mendohen dy herë kur të dalin nga shtëpitë për shkak të rrezikut nga ky variant me transmetueshmëri të lartë!

Top Channel