Të famshmet që refuzuan ndërhyrjet estetike, thjesht pranuan të plaken me kalimin e viteve (FOTO)

27/01/2021 21:49

Shumë njerëz mendojnë se ndërhyrjet estetike dhe bota e të famshmëve ecin paralelisht bashkë. Por mesa duket jo gjithmonë ndodh kështu.

Teksa ka shumë personazhe të njohur të ekranit që në mënyra të ndryshme promovojnë dëshirën dhe përpjekjet e tyre për të qëndruar të rinj, një pjesë tjetër zgjedh të ndjekë rrugën e ligjeve të natyrës, aty ku rrudhat nuk janë problem.

Këtu do të gjeni 5 gratë e famshme që kanë refuzuar ndërhyrjet estetike, dhe pranuan të plaken me kalimin e viteve:

FOTO GALERI
1/5
Julia Roberts - Ajo është një nga gratë me buzëqeshjen më sharmante në Hollywood dhe një nga të famshmet që nuk pranon të kryejë operacione plastike. “Dua që fëmijët e mi ta dinë kur jam e acaruar, kur jam e lumtur dhe kur e hutuar. Fytyra jote tregon një histori dhe nuk duhet të tregojë historinë e të shkuarit në zyrën e një doktori”, deklaroi Julia Roberts në një intervistë për “People”.

Top Channel