Trump: S’do të jem pjesë e inagurimit të Biden si president i SHBA

08/01/2021 17:37

Presidenti amerikan Donald Trump, me anë të një postim në rrjetet sociale ka bërë të ditur se nuk do të jetë pjesë e inaugurimit të Joe Biden si president i SHBA-së. 

“Për të gjithë ju që keni pyetur, unë nuk do të jem pjesë e e inaugurimit në 20 Janar”, ka deklaruar Trump. 

Zgjedhja e Joe Biden si presidenti i ri i SHBA-së ka sjellë shumë trazira në vend, ku mbështetës të Donald Trump hynë me dhunë në Kongresin Amerikan.

Presidenti në largim nuk ka pranuar për një kohë të gjatë humbjen në zgjedhjet e nëntorit dhe ka depozituar 61 kërkesa në Gjykatat amerikane për të ndryshuar rezultatin e zgjedhjeve, të cilat u hodhën poshtë për mungesë provash.

Top Channel