Pamjet/ Fshati Ashtë në Vaun e Dejës nën pushtetin e ujit

08/01/2021 14:52

Kjo është gjendja në fshatin Ashtë në Vaun e Dejës.

Banorët atje thonë se shirat e rrëmbyeshëm kanë përmbytur mbi 1 hektar sera.

Ndërkohë që po kjo gjendje e rënduar paraqitet dhe në zona të tjera të Shkodrës, Lezhë e Kurbin dhe jug të vendit kjo lumi Vjosa në disa zona ka dalë nga shtrati.

Reshjet e shumta kanë sjellë mjaft probleme ku disa shtëpi janë përmbytur, ndërsa në vende të tjera rrëshqitja e dherave rrezikon seriozisht ndërtesat.

Top Channel