Sigurimi i vaksinës/ Rama: Në kontakt me tre kompanitë, fazë të avancuar me “Pfizer”

29/12/2020 11:41

Kryministri Edi Rama tha ditën e sotme se vendi ynë është në një fazë të avancuar me kompaninë e “Pfizer”, është në kontak me “AstraZenika”dhe me një kontakt më të paktë me “Modernën”.

Ai u shpreh se në këtë fazë që është vendi nuk ka paragjykime, ndërsa  po punohet për ta siguruar sa më shpejt.

“Ne jemi në fazë të avancuar me Pfhizer, me AstraZenika në kontakt, në kontakt edhe me Modernën por jo kaq të avancuara sa me dy të tjerat. Në këtë rast si të gjithë nuk kemi paragjykime. Për momentin jemi fokusuar këtu. Për sa i përket tjetrës është në proces tjetër “, ta Rama.

 

Top Channel