Sllovakia të shtunën nisi vaksinimin e popullsisë së saj kundër koronavirusit ndërsa vendi u bashkua me një fushatë të koordinuar nga Bashkimi Evropian kundër pandemisë globale.

Vladimir Krcmery, një anëtar i Komisionit pandemik të qeverisë, ishte personi i parë në vend i vaksinuar nga Pfizer dhe BionTech., shkruan Reuters

Top Channel