Japonia nuk do të lejojë hyrjen e të huajve në territorin e saj duke filluar nga e hëna, për të kundërshtuar përhapjen e COVID-19.

“Dispozita do të jetë në fuqi deri në fund të janarit”, njoftoi qeveria në një deklaratë, sipas agjencisë së lajmeve Nikkei, raporton ATSh.

Sipas qeverisë, qytetarët japonezë dhe të huajt që jetojnë në Japoni do të lejohen të kthehen në vend.

Top Channel