Australia pa Covid nis ‘dehjen’ e sezonit festiv me vrull të plotë (foto pa censurë)

19/12/2020 15:56

Turma të shthurura të sezonit të Krishtlindjeve në Australi qëndruan dje thuajse zgjuar në natën e dytë radhazi, në kontrast të thellë me kolegët e tyre evropianë që përballen me shtrëngim të rregullave të koronavirusit.

Në Sydney, rezidentët dhe punonjësit e zyrave dolën në netët e ngrohta të verës duke festuar me alkool në rrugët e qytetit, teksa ekzagjerime kishte në të gjitha qytetet e mëdha.

Festuesit e fundjavës së Krishtlindjeve ishin veshur me kostume tematike dhe pozonin në limanin e qytetit, para se të hynin në baret e hapura për muzikë dhe pije.
Disa prej të eturve për zbavitje shiheshin që rrëzoheshin në rrugë dhe uleshin për t’u qetësuar në anë të bareve e klubeve të natës.

Zhvillimet në Australi, ku sapo ka nisur stina e nxehtë, janë në kontrast të thellë me ato në Evropë ku hyrja e dimrit ka shtuar alarmin për sindromat stinore përvec Covid-19.

FOTO GALERI
1/25

Top Channel