Kuvendi miraton me 96 vota pro Altin Binajn si anëtarin e pestë të Gjykatës Kushtetuese

17/12/2020 15:01

Kuvendi i Shqipërisë ka votuar sot me 96 vota pro, Altin Binajn për anëtar i Gjykatës Kushtetuese. Me këtë vendim Kuvendi plotësoi 3 vakancat që i takojnë në këtë gjykatë!

Ky është një hap shumë i rëndësishëm drejt plotësimit dhe bërjes funksionale të Gjykatës Kushtetuese. Binaj bëhet kështu anëtari i pestë i këtij institucioni kyç. Tashmë duhet edhe një për të plotësuar kuorumin dhe për ta bërë më në fund funksionale Gjykatën Kushtetuese.

Top Channel