Covid 19

Togeri, Michelangelo Sansipersico 56-vjeç nga Bari, Itali vdiq për shkak të ndërlikimeve të pneumonisë së koronavirusit.

Në mars ai humbi vëllain e tij binjak nga Covid-19 dhe tani virusi famëkeq i merr jetën edhe atij.

Si për rastësi tragjike, të dy vëllezërit i kishin shërbyer zonës së Toritto në Bari si karabinierë.

“Në gati dyzet vite shërbim, Michelangelo Sansipersico i shërbeu vendit të tij në heshtje me përkushtim, sakrificë dhe përkushtim, derisa virusi e largoi atë. Gjatë viteve ai ka qenë një pikë e fortë referimi për një mori kolegësh. gruaja dhe djali, të cilët vajtojnë për humbjen”, shkruhej në mesazhet ngushëlluese në rrjetet sociale.

Top Channel