Konsumuan alkool të falsifikuar në Turqi, ndërrojnë jetë tre persona

16/12/2020 12:17

Gjithsej 14 persona, duke përfshirë gjashtë në gjendje kritike, u pranuan në spitalet në Bursë pasi ata konsumuan alkool të falsifikuar.

Policia zhvilloi bastisje në biznese të ndryshme në provincë dhe arrestoi dy të dyshuar mbi përfshirjen e tyre në furnizimin e alkoolit metil. Në operacionet po ashtu u sekuestruan tridhjetë litra alkool të falsifikuar.

Top Channel