Pandemia në SHBA/ Mbi 30 mijë amerikanë kanë vdekur nga në 13 ditët e para të dhjetorit

14/12/2020 09:40

Mbi 30 mijë persona kanë ndërruar jetë në Shtetet e Bashkuara nga COVID-19 në 13 ditët e para të dhjetorit.

Sipas CNN, 30,102 kanë vdekur këtë muaj dhe një total prej 298,147 kanë vdekur që nga fillimi i pandemisë.

Sipas universitetit kanë qenë gjithsej 16,105,795 raste me COVID-19 në shtetin amerikan.

Top Channel