Çfarë nuk u pa! Protesta në foto deri tani, gaz lotsjellës dhe shoqërime

12/12/2020 19:41

Prej orës 18:00 vazhdon protesta e qytetarëve për vrasjen e Klodianit, e cila fillimisht nisi paqësisht.

Vetëm pak pas nisjes protestuesit nisën marshimin e tyre, i cili u shoqërua me shkuljen e tabelave dhe sinjalistikave rrugës, hedhjes se kapsollave dhe thirrjeve ndaj policisë.

Po i menjëhershëm ishte dhe reagimi i policisë e cila i shpërndau ata me gazlotjellës.

Pas kësaj protestuesit u ndanë dhe për momentin shumë prej tyre janë ndarë në grupe të vogla nëpër lagje.

FOTO GALERI
2/21

Top Channel