Palestina regjistron numrin më të lartë të rasteve ditore me COVID-19

24/11/2020 14:44

Palestina regjistroI numrin më të lartë të rasteve ditore me COVID-19.

Sipas ministres së Shëndetësisë, Mai Al-Kaila, ky është numri më i lartë i infeksioneve të regjistruara në Palestinë që nga fillimi i pandemisë.

Al-Kaila tha se 14 vdekje u regjistruan në Bregun Perëndimor të okupuar, përfshirë gjashtë në Kudsin Lindor, tre vdekje në Rripin e Gazës të bllokuar. Ajo shtoi se 1.261 infeksione u regjistruan në Bregun Perëndimor, duke përfshirë 135 në Kudsin Lindor dhe 685 në Rripin e Gazës.

Shifrat e së martës rritën numrin e rasteve të përgjithshme në 78.838, me 72.168 rikuperime dhe 740 vdekje.

Top Channel