Hell’s Kitchen Albania 3- Vajzat konfrontohen fizikisht, Roberti dështon në pjatën kryesore

20/11/2020 23:58

Vazhdojnë përplasjet, debatet dhe spektakli në Hell’s Kitchen Albania 3. Edhe këtë puntatë shef Renato u gjeti probleme të mëdha konkurrentëve, duke bërë që të thyhen shumë pjata.

Këtu mund të ndiqni momentet më të forta të kësaj puntate.

Konkurrenca në grup është rritur shumë dhe kjo ka bërë që konkurrentët të konfrontohen më njëri-tjetrin. Këtu mund të ndiqni konfrontimin fizik mes gocave:

Roberti ishte i eleminuari i radhës. Ai dështoi në pjatën kryesore duke bërë që “Djalli” ta skualifikonte përgjithmonë nga gara. Këtu mund të ndiqni momentin kur Roberti dështoi me pjatën e tij:

Këtu mund të ndiqni episodin e plotë:

Top Channel