Gardiania e stërvitur që bënte seks me të burgosurin, ofendon gjykatësin pas verdiktit (Fotot)

20/11/2020 21:19

Një gardiane burgu e apasionuar pas stërvitjes, ka pranuar marrëdhenien e jashtëligjshme seksuale me një nga të burgosurit, por ka ofenduar gjykatësin kur ai shtyu me disa muaj marrjen e vendimit.

25 vjeçarja Melissa Goodwin, nga Sydney në Australi, raportohej se tha “What the fuck?” (Cfare djallin bën?), kur iu komunikua se vendimi ndaj saj nuk do të merrej deri verën që vjen.

Goodëin është ish-gardiane në burgun Metropolitan Remand në Sydney dhe gjithashtu “bodybuilder” e apasionuar.

Ajo u arrestua në maj pasi u zbulua se kishte pasur një marrdhënie seksuale me të burgosurin 21 vjeçar Corey London, me të cilin kishin kryer marrëdhënie intime të paktën pesë herë brenda gjashtë muajve.

Akuzat datojnë prej nëntorit 2019, mes të cilave përfshihen dhe ato të futjes ilegale të cigareve dhe objekteve të tjera nga Goodëin për London.

Në kohën e arrestimit, ajo po hetohej dhe për një marrëdhnie me të njohurin e botës së krimit Caleb Valeri, icili kishte lidhje me disa të burgosur anëtarë të një bande motoçiklistësh.

FOTO GALERI
1/6
Gardiania bukuroshe kishte lidhje me te burgosurin

Top Channel