Britania e Madhe formon Njësinë Kombëtare Kibernetike

19/11/2020 19:36

Lodra zyrtare sot njoftoi formimin e Njësisë Kombëtare Kibernetike të hakerëve qeveritarë për sulmet kibernetike ndaj kriminelëve, terroristëve dhe shteteve armike.

Njësia e hakimit, e cila ka funksionuar që nga ky vit, përbëhet nga ekspertë të Forcave të armatosura britanike dhe agjencisë së inteligjencës për sinjale nga Shtabi Shtetëror i Komunikimit (GCQ), raporton Reuters.

Top Channel