Në 24 orët e fundit në Zvicër, prania e virusit korona është konfirmuar në 6,114 persona të tjerë, sipas pjesës zyrtare të botuar sot nga autoritetet zvicerane.

Në Zvicër dhe Lihtenshtajn, COVID-19 është gjetur në një total prej 289,648 njerëz deri më tani, dhe me 85 vdekje të reja të sotme, numri i përgjithshëm i vdekjeve që nga fillimi i epidemisë është 3,385.

Një raport i Reuters thotë se 261 persona të tjerë u shtruan në spital në 24 orët e fundit.

Top Channel