Shtetet e Bashkuara të Amerikës shënuan mbi 11 milionë raste me koronavirus të dielën, sipas një vlerësimi nga universiteti ”Johns Hopkins”.

SHBA ka rastet dhe vdekjet më të shumta se çdo vend tjetër, me mbi 246 000 viktima të lidhura me virusin, në një popullsi prej rreth 330 milionë banorësh.

Vetëm gjashtë ditë më parë, në SHBA ishin 10 milionë të infektuar. Ngarkesat ditore kanë testuar kufijtë e sistemeve të kujdesit shëndetësor në të gjithë vendin.

Top Channel