Edhe në 24 orët e fundit 2.835 raste të reja janë regjistruar në Greqi dhe 38 viktima.

766 raste janë regjistruar në Selanik dhe 612 në Atikë.

Veçohet përsëri Pella me 159 dhe Larisa me 142 raste gjate ditës së shtunë.

Vijon…

Top Channel