Emocionuese! 81-vjeçari nuk e takonte dot gruan në spital, kështu që i bëri serenatë poshtë dritares

14/11/2020 14:11

Nëse muzika është ushqimi i dashurisë, luajeni – sidomos kur kufizimet e koronavirusit ju lënë pak mundësi tjetër.

I ndaluar për të vizituar gruan e tij të sëmurë në spital, 81-vjeçari italian Stefano Bozzini vendosi të dilte në rrugë jashtë për t’i kënduar asaj një serenatë me fizarmonikën e tij.

Momenti prekës u kap në kamera nga djali i tyre Maurizio dhe që atëherë është bërë viral.

Ndërsa Carla Sacchi, gruaja e tij prej 47 vjetësh, shikonte nga një dritare e katit të dytë të spitalit në Castel San Giovanni, një qytet në rajonin verior të Italisë Emilia-Romagna.

Spitali në fjalë nuk trajton pacientë me Covid-19, por vizitorët nuk lejohen të hyjnë në ndërtesë për shkak të kufizimeve të vendosura në përgjigje të pandemisë.

Top Channel