Greqi, nuk i ndau pas 60 vitesh as Covid-i/ Çifti i të moshuarve, bashkë në jetë dhe bashkë në vdekje

12/11/2020 09:59

Opinioni publik në Volos është tronditur nga historia prekëse e një çifti të moshuarish që jetonin së bashku prej 60 vitesh.

Të dy kanë humbur jetën nga koronavirusi me një diferencë kohe prej 24 orësh në klinikën e Spitalit të Patologjisë, Acillopoulio ku ishin të shtruar dhe merrnin mjekimet përkatëse. Por megjithë përpjekjet e mjekëve, në fillim është ndarë nga jeta 90-vjeçari dhe disa orë më vonë edhe bashkëshortja e tij 86 vjeçe. Përveç moshës, të dy përballonin prej vitesh edhe probleme të tjera shëndetësore.

Të gjithë ata qe i njihnin thanë se bëhej fjalë për një çift që jetonte në harmoni për më shumë se 6 dekada. Ndaj qëndruan bashkë në jetë dhe bashkë në vdekje.

Top Channel