Qeveria sllovake ka vendosur të zgjasë gjendjen e jashtëzakonshme në fuqi në vend deri në fund të vitit, për të luftuar pandeminë e koronavirusit, njoftoi ministrja e Drejtësisë, Maria Kolikova.

E nisur në fillim të tetorit, gjendja e jashtëzakonshme i jep qeverisë kompetenca shtesë për të vendosur masa më kufizuese dhe ishte menduar të përfundonte të shtunën.

Në total, në Sllovaki, deri më tani ka patur 414 vdekje nga COVID-19.

Top Channel