Zgjedhjet në SHBA/ Biden vazhdon të rrisë avantazhin

07/11/2020 03:59

Numërimi i votave në 6 shtete të SHBA-së po shkon drejt fundit.

Kandidati demokrat Joe Biden ka vazhduar të rrisë avantazhin.

Sipas numërimit të votave, zoti Biden kryeson në Pensilvani me 21’705 vota (me 98% të votave të numëruara), në Xhorxhia me 4’134 vota (me 99% të votave të numëruara), në Arizona me 29’861 vota (me 90% të votave të numëruara), si dhe në Nevada me 22’657 vota (me 87% të votave të numëruara).

Top Channel