Kampionati pranë fillimit/ Takim në Ministrinë e Financave për kërkesat e klubeve

20/10/2020 15:35

Ditën e premte, futbolli do të marrë zgjidhjen përfundimtare të kërkesave te tij, për t’i dhënë fund bojkotit që ka filluar që më 12 shtator.

Takimi i fundit në Ministrinë e Financave i Ligës profesioniste ka zgjidhur pjesën më të madhe të kërkesave.

“Jemi në rrugën e duhur, kemi zgjidhur gati 90% të kërkesave”, u shpreh Fidel Ylli.

 

Ndërkohë thembra e Akilit te këto bisedime mbetet ligji i sponsorizimeve. Për momentin ka dy variante; ai i propozuar nga Liga dhe një i propozuar nga Ministria e Financave.

“Do të ketë një takim mes ministres së financave dhe kryeministrit të vendit për këëe çështje”, sqaron Edvin Lubohova .

Ndërkohë ditën e mërkurë do të ketë edhe takim mes presidentit të FSHF-së, Armand Duka dhe kryeministrit Edi Rama nga ku me gjasë do të gjendet një vijë e mesme dhe gjuha e përbashkët që topi i futbollit të fillojë të rrotullohet.

Top Channel