A do japësh dorëheqjen për një post të rëndësishëm në qeveri? Përgjigjet Meta: Do mbaj premtimin…

18/09/2020 11:23

Presidenti Ilir Meta duke u përgjigjur pyetjeve të gazetarëve nëse ai është i gatshëm të lërë Presidencën për të marrë një tjetër post të rëndësishëm në qeveri pas zgjedhjeve të ardhshme, ka thënë se do të mbajë premtimin e bërë më parë.

Sipas Metës deri në vitin 2022 ai do të jetë në krye të Presidencës dhe sipas tij në mbrojtje të Kushtetutës.

“Unë prej kohësh kam qenë i gatshëm që për hir të marrëveshjeve që zgjidhin problemet. Unë do jem i gatshëm që të lë postin pa pasur interesin e karrierës time. Ju them se në të gjitha rastet premtimin që kam bërë që deri në 24 korrik të vitit 2022 do të jetë kështjellë e pamposhtur në mbrojtje të kushtetutës do ta mbajë në të gjitha mënyrat. Do ta mbaj këtë institucion. Por ky nuk është problemi i vetëm.” tha Meta.

Top Channel