Fillon testimi i vaksinës italiane kundër koronavirusit, 90 vullnetar i nënshtrohen provës në Romë

24/08/2020 09:37

ITALI- Ka filluar testimi i vaksinës italiane kundër koroanavirusit në institutin Spallanzani në Romë.

Sipas mediave italiane, programi do të përfshijë 90 vullnetarë të zgjedhur nga studiuesit.

“Do të jetë një vaksinë publike dhe në përfundim të fazës së eksperimentimit, do të jetë në dispozicion për të gjithë ata që kanë nevojë”, siguroi presidenti i Rajonit Lazio, Nicola Zingaretti.

Faza e parë e testimit do të zgjasë 24 javë.

Top Channel