Erdoğan: Rruga drejt zgjidhjes në Mesdheun Lindor është e mundshme përmes dialogut

13/08/2020 13:52

Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdoğan deklaroi të enjten se rruga drejt zgjidhjes në Mesdheun Lindor është e mundur përmes dialogut dhe bisedimeve

“Zgjidhja në Mesdheun Lindor e mundur përmes dialogut dhe bisedimeve. Nëse mund të arrihet në përputhje me arsyen e shëndoshë mund të gjendet formula e bazuar në përfitimet e dyanshme dhe e cila do të mbrojë të drejtat e të gjithëve”, tha Erdoğan.

Top Channel