​Hoti: Së shpejti do ta miratojmë planin e shpërndarjes së mjeteve për rimëkëmbjen ekonomike

06/08/2020 17:22

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka njoftuar se përmes Ministrisë së Financave dhe ministrive të linjës, po bëjnë përgatitjet për pagesat për punëtorët e mbetur të papunë, qiratë e ndërmarrje dhe familjet pa të ardhura.

Hoti ka shkruar se gjithashtu, po bëjnë planin e shpërndarjes së mjeteve për masat e rimëkëmbjes ekonomike, i cili plan do të miratohet në Qeveri së shpejti.

Top Channel