Imazhet e jashtëzakonshme! 39-vjeçarja që i bën vetes fotot perfekte anembanë botës (FOTO)

31/07/2020 20:00

Kjo fotografe vishet për të bërë përshtypje! Anita Demianowicz udhëton anembanë botës duke kërkuar peizazhe të jashtëzakonshme për të fotografuar veten, e veshur me kostumin tradicional të vendit ku ndodhet.

39-vjeçarja nga Polonia e filloi projektin tetë vjet më parë, si një mënyrë për të shtuar një element njerëzor në fotografitë e saj me peizazhe epike.

Anita i bën fotografitë e saj duke vendosur kamerën në një stol me tri këmbë dhe duke kërcyer para saj ndërsa një vetë-kohëmatës kujdeset për shkrepjen e fotos perfekte.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel