Foto/ Ekzotike sa më s’ka, njihuni me fshatrat e Spanjës që po “çmendin” turistët…

14/07/2020 22:41

Në këto ditë të nxehta vere, një shëtitje në fshat do të ishte zgjedhja më e mirë. Fshatrat e Spanjës, janë cilësuar si disa nga destinacionet më të bukura në botë.

Kaltërsia e detit, biodiveriseti i bimësisë kanë krijuar në këto fshatra një peizazh magjepsës.

Një nga arsyet kryesore, e cila ka ndikuar në bukurinë e fshatrave, sipas Daily Mail, është ndalimi i prerjes së pemëve dhe vendosja e gjobave të majme për çdokënd që bën një veprim të tillë.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel