Komisionerët e vettingut, të pastër/ Hetimi i SPAK i përgjigjet ankesave të të shkarkuarve

13/07/2020 12:26

Shumë nga gjyqtarët dhe prokurorët e shkarkuar nga detyra kanë vendosur të ankimojnë vendimet e shkarkimit të tyre.

Ndërkohë që kanë kërkuar edhe verifikim të komisioneve të vettingut, por siç mëson Anila Hoxha, SPAK nuk ka gjetur asnjë element të dyshimte tek figura e tyre.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni kronikën e përgatitur nga gazetarja Anila Hoxha.

Top Channel