Digitalb, oferta në Elbasan/ Ftesë për banorët e zonës të përfitojnë nga platforma më e madhe shqiptare

08/07/2020 15:43

Platforma më e dashur e shqiptarëve ka nisur një fushatë ofertash në qarkun e Elbasanit.

Përkundër ofertave në kuadër të procesit të digitalizimit, të cilat janë të njëjta në të gjithë Shqipërinë, në Elbasan, Digitalb sjell oferta ekskluzive dhe të parezistueshme.

Oferta është e limituar ndaj Ditigitalb fton qytetarët e Elbasanit të përfitojnë pa humbur kohë. Ky është çmimi konkurrues sot në treg, ndërsa programet dhe larmishmëria e kanaleve është e padiskutueshme.

Oferta Ekzskluzive vjen në 7 bashkitë e Qarkut, Elbasan, Belsh, Peqin, Gramsh, Librazhd, Cerrik e Prrenjas.

Top Channel