Ditën e sotme plazhi i Vlorës është mbushur me pushues. Në bregdet kryesisht janë parë pushues të moshave të ndryshme, nga fëmijët tek të moshuarit.

Ndërkohë në Lungomare ka vijuar puna për rehabilitimin e zonës. Për tu ruajtur nga makineritë e rënda që po punojnë një pjesë e rrugës është rrethuar me rrjeta teli dhe është devijuar lëvizja.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel