“Çdo neglizhencë ka kosto shumë të rënda”/ Meta: 2 prioritetet kryesore për të cilat duhet të angazhohemi të gjithë

06/07/2020 17:16

Përmes një postimi në Facebook, presidenti i Republikës, Ilir Meta renditi dy prioritetet kryesore, për të cilat sipas tij duhet të angazhohemi të gjithë.

“Dy prioritetet kryesore për të cilat duhet të angazhohemi të gjithë janë: Përballimi me sukses i COVID-19 dhe plotësimi pa vonesë i 15 kushteve për çeljen e negociatave me Bashkimin Evropian”, shkroi Meta.

Më tej shtoi:

“Çdo neglizhencë në këto dy prioritete ka kosto shumë të rënda: E para jetën e qytetarëve tanë, e dyta të ardhmen e Shqipërisë. ????”

Top Channel