Edhe pse kanë kaluar shumë vite, disa çifte të famshme do të mbahen mend gjatë. Historitë e lidhjes së tyre kanë tërhequr gjithmonë vëmendjen, por sot kujtohen si çiftet më të tmerrshme. Fansat luten që këto çifte të mos i shohin më bashkë.

Në botën e showbiz-it dëgjojmë shpesh për ndarje dhe lidhje mes njerëzve të famshëm dhe na duket diçka më se normale.

 

FOTO GALERI
1/12
Actress Angelina Jolie and Billy Bob Thornton

Top Channel