Fakti që je një nënë nuk do të thotë që t’i duhet të heqësh dorë nga vetja jote dhe të përkushtohesh më shumë pas familjes. Në rrjete sociale ka nisur një konkurs me foto mes nënave nga e gjithë bota.

Qëllimi i konkursit është përhapja e mesazhit se, të jesh nënë nuk të pengon të kesh një pamje mahnitëse. Nga cilësitë më të vlerësuara do të jenë veshjet dhe pamja fizike.

Në fotot e mëposhtme do të gjeni disa nga gratë konkurrente në konkurs.

Për më shumë ju ftojmë t’i ndiqni.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel