FOTO/ Veshje të njëjta, të famshmet botërore nisin “sfidën” mes tyre…

29/06/2020 23:05

Të famshmit prirën që të jenë unikë dhe këtë element përpiqen që ta reflektojnë në mënyrën sesi vishen apo sillen. Për të lënë një shije të mirë në publik, shumë të famshëm botërorë paguajnë mijëra dollarë për stilistë, në mënyrë që të duken sa më të kuruara.

Mirëpo, ka disa të famshëm që preferojnë të kenë stilistë të njëjtë, markë veshjesh të njëjtë dhe ndjekin të njëjtën stil. Por dilema në këtë mes qëndron, kush është modeli origjinal?

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

Top Channel