Vdekje natyrale, vetëvrasje apo vrasje? VIP-at që vdiqën në rrethana të çuditshme (FOTO)

24/06/2020 13:16

Të pabesueshme, shokuese dhe të habitshme, kështu mund të përshkruhen vdekjet e disa prej VIP-ave përgjatë historisë.

Ishin vdekje natyrale apo komplote? Versionet zyrtare ekzistojnë, por teoritë surrealiste vazhdojnë të gjejnë vend edhe shumë vite pas vdekjes së tyre.

FOTO GALERI
1/14
Marilyn Monroe - Versioni zyrtar flet për një mbidozë, por të afërmit raportuan se vdekja e saj kishte qenë një vrasje

Top Channel