Shumë të ngjashëm apo të ndryshëm? 14 fotot e VIP-ave dhe fëmijëve të tyre, në të njëjtën moshë (FOTO)

24/06/2020 14:21
Tom Hanks dhe djali Colin, 38 vjeç

Fëmijët e personazheve të famshëm ndjekin shpeshherë hapat e prindërve të tyre, bëhen aktorë, modele apo muzikantë.

E kjo nuk është diçka surprizuese, pasi e kanë trashëgimi nga prindërit e tyre. Madje përveç talentit, ata marrin nga mami dhe babai edhe bukurinë. Ndodh që fëmijët e të famshmëve të jenë më të suksesshëm sesa prindërit në karrierë.

Ndërkohë “Bright Side” ka vendosur që të bëjë krahasimin e fotove të fëmijëve dhe prindërve të tyre të famshëm, në të njëjtën moshë.

Vendosni ju nëse duken se ngjajnë me njëri-tjetrin:

FOTO GALERI
3/14
David Beckham dhe djali Brooklyn, 20 vjeç

Top Channel