Vik Kraja ka qenë i ftuari i autores dhe moderatores Dojna Mema këtë të shtunë në rubrikën “Një ditë me Dojnën” në Pop Culture.

Dojna e ka pyetur Vikin se çfarë këshille do ti jepte djalit të tij nëse një ditë kur të rritej do të hapte dhe do të shihte në Youtube këtë intervistë.

“Shumë e bukur kjo por Më ke kapur të papërgatitur, do ti thoja: bëhu si babi edhe më e rëndësishmja mos gënje kurrë, gjithmonë të vërtetën! Këto janë dy gjërat.

Top Channel