Qeveria e Kosovës ka vendosur heqjen e masave reciproke ndaj Serbisë.

Kundër vendimit kanë dalë vetëm anëtarët e AAK-së.

Këto vendime ishin marrë nga Qeveria Kurti dhe parashihej që bizneset serbe me produkte me prejardhje bujqësore dhe industriale të mos mund të eksportonin mallra në Kosovë, nëse në dokumentacione nuk figuronte emri “Republikë e Kosovës”.

Top Channel