Të rinjtë durrsakë dhe qytetarë që i janë bashkuar thirrjes së tyre kanë marshuar kundër fëmijërisë së vjedhur përmes abuzimit seksual dhe dhunës. 

Të rinjtë i përcollën mesazhet e tyre përmes pankartave, duke kërkuar drejtësi për viktimat dhe ndëshkim ndaj dhunuesve, si dhe thyerjen e heshtjes ndaj abuzimeve seksuale që nuk njohin gjini, në emër të një opinioni dhe mentaliteti vrastar.

Nga Durrësi, mesazhe iu adresuan edhe qeverisë, institucioneve arsimore dhe atyre të drejtësisë në vend për të vepruar në mbrojtje të të drejtave të fëmijëve dhe interesit të tyre më të lartë.

 

FOTO GALERI
1/14

Top Channel