Vdekje natyrale, vetëvrasje apo vrasje? VIP-at që vdiqën në rrethana të çuditshme…

04/06/2020 19:37

Të pabesueshme, shokuese dhe të habitshme- kështu mund të përshkruhen vdekjet e disa prej VIP-ave përgjatë historisë.

Ishin vdekje natyrale apo komplote? Versionet zyrtare ekzistojnë, por teoritë surrealiste vazhdojnë të gjejnë vend edhe shumë vite pas vdekjes së tyre.

FOTO GALERI
2/18
Bruce Lee - Zyrtarisht ai vdiq nga një aneurizëm (dobësim i mureve të enëve të gjakut), por teoritë flasin për një vrasje.

Top Channel